V září nás má čekat Far Cry z Divokého západu
Far Cry Novinka V září nás má čekat Far Cry z Divokého západu

V září nás má čekat Far Cry z Divokého západu

Michal Burian

Michal Burian

39

Vypadá to, že Red Dead Redemption 2 nebude jedinou letošní hrou z Divokého západu.

Reklama

Po Assassin’s Creed přicházejí nepodložené informace také o další očekávané hře od Ubisoftu. Do loňského roku série Far Cry spadala do stříleček zasazených do současnosti. Loni se to ale změnilo, vyšel spin-off, který nás zavedl do Doby kamenné, která byla osvěžením. Letos nás má čekat další překvapení.

Pravěk má nahradit Divoký západ, nasvědčuje tomu několik indicií, které do sebe postupně zapadají. Nejprve stránka Great Falls Tribune informovala, že filmaři natáčejí u kostela v Montaně live-action trailer. Následně producent snímku Jeff Guillot prozradil, že jde o pokračování globální franšízy, její nový díl má vyjít v září letošního roku. Guillot měl již v minulosti na starost několik trailerů pro Ubisoft, včetně live-action traileru Far Cry: Primal. Podílel se také na Driver, Red Steel 2 a Rabbids.

Původně se mělo za to, že live-action trailer natáčený v Montaně je určen pro Red Dead Redemption 2 od Rockstaru, ale podle Kotaku jdou fanoušci správným směrem, kdy zmiňují nové Far Cry. Navíc western od tvůrců GTA se bude odehrávat ve fiktivním světě.

Pokud je to pravda, čeká nás ve Far Cry další změna. Automatické zbraně jsme opustili, abychom si následně poradili v pravěku s primitivními zbraněmi, a teď dostaneme do rukou karabiny, revolvery a lasa. Brali byste takové Far Cry?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama