V září s PS Plus dostanete Batman: Arkham Knight a Darksiders 3
Novinka V září s PS Plus dostanete Batman: Arkham Knight a Darksiders 3

V září s PS Plus dostanete Batman: Arkham Knight a Darksiders 3

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4

Na rozjezd nového školního roku.

Reklama

Společnost Sony dnes k večeru zveřejnila hry, které budou dostupné ke stažení předplatitelům PlayStation Plus od 3. do 30. září. Do své knihovničky si budete moci přidat akční adventuru Batman: Arkham Knight a sekačku Darksiders 3. Obě hry získaly na Zingu hodnocení 8/10. Do verdiktu jsme k nim napsali:

Batman: Arkham Knight verdikt recenze: Na konzolích PS4 a Xbox One jde o důstojné zakončení, které malinko sráží minimum inovací a nucené používání Batmobilu.

Darksiders 3 verdikt recenze: Fury a její osobnost si nelze nezamilovat. Darksiders 3 vyhrávají na všech frontách, jelikož staví na systémech a příběhu z předchozích dílů a jen je vylepšují, ale zároveň přináší pár vlastních inovací. Nejen skvělý soubojový systém, variabilita prostředí i nepřátel a toho, jak lze ke střetům samotným přistupovat, vás přesvědčí o tom, že toto je hra hodna vaší investice. Pro fanoušky série povinnost, pro její neznalce minimálně stojí za zahrání

Nezapomeňte, že stále můžete vyžít nabídku ze srpna a stáhnout si hry WipEout Omega Collection a Sniper Elite 4. Ty budou dostupné do 2. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama