V závodech Gran Turismo Sport bude více pršet
Gran Turismo Sport Novinka V závodech Gran Turismo Sport bude více pršet

V závodech Gran Turismo Sport bude více pršet

Michal Burian

Michal Burian

13

V současné době podporuje déšť jen jedna trať. Brzy bude i na dalších.

Reklama

Komunitě okolo závodů Gran Turisma Sport v době vydání nevadilo pouze velké zaměření na online složku hry, ale rovněž nedostatek povětrnostních podmínek na trati. Gran Turismo Sport v tomto případě za svými konkurenty v podobě Forzy Motorsport 7 a Projectu Cars 2 dost zaostávalo, což se má v dohledné době změnit.

V GT Sport je v současné době pouze jedna trať, na které se setkáte s deštěm. Jde o Northern Isle Speedway, kde si užijete závody ve stylu Gymkhany. Zapomenout nemůžeme ani na mlhu v Nürburgring Nordschleife, ale to je stále málo.

Tvůrce Kazunori Yamauchi v rozhovoru pro fanouškovskou stránku GT Planet prozradil, že mají v plánu přidat déšť na další tratě. Podle jeho slov je to jen otázka vylepšení v rámci aktualizace, protože všechny vozy jsou na déšť připraveny a stěrače plně funkční.

V současné době nevíme, jaké tratě se deště dočkají. Jisté ale je, že déšť nemůžeme očekávat na trati Willow Springs, která se nachází v pouštní oblasti Kalifornie. Tam by byl hustý déšť jako pěst na oko, dodal vývojář.

V dalším rozhovoru pro stejný web tvůrce ještě uvedl, že na hráče čekají nové tratě, například klasický Deep Forest. Ptáte se, proč tato a další tratě nejsou v GT Sport od samotného začátku? Důvodem je skutečnost, že vývojáři všechny tratě tvoří od píky, aby byly realistické. Stejným způsobem udělali i všechny automobily.

Připomeňme, že krátce před Vánoci obdrželo Gran Turismo Sport nejnovější update. Ten obohatil hru o GT League, nové vozy a další tratě. Více jsme psali zde.

Gran Turismo Sport koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Eurogamer.pl

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama