Válečná loď Retribution bude vaším domovem v Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Válečná loď Retribution bude vaším domovem v Call of Duty: Infinite Warfare

Válečná loď Retribution bude vaším domovem v Call of Duty: Infinite Warfare

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

21

Retribution se stane vaší mobilní základnou, odkud se budete připravovat na další mise a pořádat raidy na nepřátelské lodě SDF.

Reklama

Po několika týdnech ticha jsme se konečně dočkali nových informací o nadcházejícím Call of Duty. Tentokrát se Activision a vývojářský celek Infinity Ward rozpovídali o válečné lodi Retribution, což je hlavní prvek celé kampaně. Ta slouží jako hráčova mobilní základna a útočiště mezi misemi.

Kapitán Nick Reyes (hlavní protagonista a hratelná postava) se zde bude potkávat s ostatními členy posádky, připravovat se na další misi a lze si také dočíst něco o pozadí války mezi SDF a UNSA. Prostředí lodi bude také plně prozkoumatelné a bude se měnit v závislosti na postupu v kampani. Hráč také bude z Retribution zahajovat nové příběhové mise, vedlejší operace či dělat raidy na nepřátelské lodě, které vám vynesou různé in-game odměny.

Kromě válečné lodě nabídne hra i bojový letoun Jackal, který je přizpůsoben bojům v atmosféře i nulové gravitaci. S Jackalem bude hráč často přelétávat z kosmu na planetu a naopak, celé samozřejmě bez načítací obrazovky.

Na závěr dodávám, že na herní výstavě E3 v Los Angeles (14. až 16. června) bude Activision ukazovat nejen Infinite Warfare, ale také remaster Modern Warfare. Všechno opět na konferenci Sony, se kterou před rokem vydavatelský dům uzavřel spolupráci. Kromě ukázky z kampaně se možná dočkáme také prvních záběrů z multiplayeru. O tom prozatím víme, že pohyb bude velmi podobný tomu z Black Ops 3 a že kromě Země se také několik map bude odehrávat na cizích planetách. Vrátit by se také měla snad i možnost provádět (ne)oblíbené quickscopy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama