Válečných příběh v Battlefieldu V přiblíží osud norské dívky
Battlefield V Novinka Válečných příběh v Battlefieldu V přiblíží osud norské dívky

Válečných příběh v Battlefieldu V přiblíží osud norské dívky

Yurris CZ

Yurris CZ

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One
Reklama

Včerejší konference Electronic Arts v rámci E3 rozbila pomyslnou zeď nejistoty a smíšených pocitů. Ukázalo se totiž, že nás čeká starý dobrý Battlefield plný destrukce a velkých bitev. Dá se říct, že šablona se od posledního moc nezmění. Proč ale měnit něco, co relativně funguje. Kromě sněhem zasypaného traileru se na internet vyvalila lavina gameplay videí. Spousta nových záběrů z Battlefieldu V dokazuje snahu sázet na týmovou spolupráci.

Na konci multiplayerového traileru si fanoušci mohl všimnout útržku jednoho z War Stories, tedy jednoho příběhu kampaně pro singleplayer. Více slibovaných záběrů přináší dnešní konference Xboxu.

Jeden z válečných příběhů se zaměřuje na příběh norské dívky jménem Nordy, která se nedokáže smířit s německou okupací. Vaším úkolem je najít co nejlepší cestu, aby se krvavý konflikt co nejméně dotkl vaší rodné země. Na rozdíl od velkých online bitev se budeme prokousávat DICE verzí historie, která není zapsaná v učebnicích dějepisu. Očekáváme stejný formát singleplayeru jako u Battlefieldu 1, můžeme tedy počítat s příběhy několika odlišných bojovníků v největším válečném konfliktu novodobé historie.


Battlefield V vyjde 19. října na PlayStation 4, Xbox One a PC. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama