Valentino Rossi bude mít vlastní hru
Valentino Rossi The Game Novinka Valentino Rossi bude mít vlastní hru

Valentino Rossi bude mít vlastní hru

Michal Burian

Michal Burian

10

Sledovat budeme kariéru motocyklového závodníka a devítinásobného mistra světa. Nepůjde pouze o motorky.

Reklama

Ital Valentino Rossi je fenomén, 7x se stal mistrem světa královské kubatury MotoGP, a není tak divu, že i on bude mít vlastní hru. Připravuje ji studio Milestone na červen příštího roku pro PC a aktuální generaci konzolí. Ve hře budeme sledovat Rossiho kariéru od samotného počátku až po současnost. Kromě motorek se projedeme ve voze rallye na různých tratích, včetně Monza Rally, stejně tak si vyzkoušíme napínavé závody na ploché dráze a zavítáme na privátní motoristický ranč Valentina Rossiho. Nepůjde tak pouze o motorky. Stejně tak se dočkáme kompletní soupisky a všech závodů ze sezóny MotoGP 2016.

„Z tohoto partnerství a projektu máme opravdovou radost,“ řekla Luisa Bixio, vicepresidentka Milestone, „Milestone vyvíjí MotoGP už pár let, ale zážitek, který letos nabídneme všem fanouškům závodění a Valentina, bude zkrátka jedinečný. Hráči si budou moct užít kompletní oficiální mistrovství 2016, ale především budou moct prožít vášeň, profesionalitu a zkušenost Valentina Rossiho, a to v rámci šampionátu i mimo něj, díky exkluzivnímu závodnímu a plochodrážnímu obsahu a spoustě dalších prvků, které může nabídnout jen číslo 46. Tento titul také považujeme za italský produkt par excellence a jsme si jisti, že jej ocení po celém světě,“ uzavírá Bixio.

„S potěšením oznamuji, že se zúčastním vývoje Valentino Rossi The Game spolu s lidmi z Milestone. Dohodli jsme se, že do ní začleníme ty nejdůležitější prvky mé kariéry MotoGP a veškerý dodatečný obsah z okruhů, který je pro mě tak důležitý, například Ranch, Rally a další. Určitě bude zábava přistupovat ke hře nejen jako hráč, ale i jako tester. Budu spolupracovat s vývojářským týmem, abychom fanouškům předvedli ten nejlepší zážitek, jaký kdy měli,“ říká Valentino Rossi.

„Po 4 letech úspěšného partnerství s Milestone a vydávání oficiálních videoher MotoGP s potěšením oznamujeme tuto novou a jedinečnou hru s Valentinem Rossim. K řadě dalších sportů vyšly speciální edice her, které vzdávají hold těm nejvýznamnějším hvězdám na svém nebi, a Valentino Rossi tomuto popisu v očích MotoGP zcela jistě odpovídá. Hra samotná bude pomníkem Valentinovy kariéry a navíc bude obsahovat kompletní obsah MotoGP 2016. Jsme velmi potěšeni a hrdi, že můžeme být součástí tohoto projektu, a věříme v jeho úspěch,“ dodává Pau Serracanta, výkonný ředitel Dorna Sports S.L.

Připomeňme, že Milestone v minulosti pracovali na sérii WRC a stáli také za tituly SBK, MXGP a MotoGP. Aktuálně připravují Sébastien Loeb Rally Evo na březen 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama