Válka v Modern Warfare 3 je odlišná od 11. září
Call of Duty Novinka Válka v Modern Warfare 3 je odlišná od 11. září

Válka v Modern Warfare 3 je odlišná od 11. září

Michal Burian

Michal Burian

51

Herní kritici a hráči bedlivě sledují nové Call of Duty. Někteří se totiž bojí, že válka ve hře bude inspirovaná tragédií z 11. září, kdy teroristé zaútočili na mrakodrapy v New Yorku.

Reklama

Infinity Ward prozatím nemluví moc o tom, jak vytvořili a vyobrazili válku na půdě USA. Nicméně, Amerika a především New York má s teroristickými útoky nemalou zkušenost. Proto se redaktoři msxbox-world zeptali samotného kreativního stratéga v Infinity Ward, tedy Roberta Bowlinga, jak na tom Modern Warfare 3 je. Ten jim odpověděl následující:

"Toho se neobáváme. Konflikt, který zuří v Modern Warfare 3, je velmi odlišný od reálných scénářů. U nás jde o válku, kdy ruské jednotky podnikají invazi do celé Ameriky, což začalo již v Modern Warfare 2. Rusové se zmocnili Washingtonu DC a právě postupuje na východní pobřeží a do New York, což je hlavní město, které chtějí získat pod svou kontrolu. Je to velmi odlišné od teroristických útoků, protože jde o vojenské boje v ulicích. Takže si myslím, že hráči budou ihned vědět, že se tohle nikdy nestalo a že jde o úplně jiný konflikt, který se bude ve hře šířit i do dalších velkých měst."

Modern Warfare 3 se bude odehrávat po celém světě, navštívíme mj. Londýn, Paříž, Berlín, Prahu a již zmíněný New York.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama