Valve na Gordona Freemana určitě nezapomnělo
Half-Life Novinka Valve na Gordona Freemana určitě nezapomnělo

Valve na Gordona Freemana určitě nezapomnělo

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Pokud vám leze na nervy, že jsme se oficiálního oznámení dalšího Half-Life stále ještě nedočkali, a stejně jako my pasete po každé sebemenší informaci, možná vám teď uděláme radost.

Reklama

Důvod k radosti, nebo aspoň drobnému nadšení všem fanouškům poskytl Kelly Bailey, bývalý programátor, designér a hudební skladatel Valve v rozhovoru pro server The Gaming Liberty.

Kromě poutavých otázek na téma ozvučení, dabingu nebo nemluvnosti Gordona Freemana se vyskytl i víc než pochopitelný dotaz, jestli je čas, aby se Gordon konečně vrátil, což si koneckonců přejí miliony nedočkavých fanoušků. A co odpověděl Bailey?

„Všechno, co můžu říct je, že jsem si jistý, že Valve na Gordona nezapomnělo. Jako fanoušek se nemůžu dočkat, jak to s ním bude dál.“

Jinak řečeno, vůbec se nebojte, že by snad Valve na dalším HL nepracovalo, nebo že by nedejbože nebyl ústřední postavou Gordon Freeman. Opět jde jen o nepatrnou informaci, ale pro fanouška určitě lepší, než nic. Doufejme, že se takových informací začne rojit víc a víc, a jednoho dne se možná vážně dočkáme toho oficiálního představení.

Celý rozhovor si můžete přečíst přímo na serveru The Gaming Liberty, český překlad případně naleznete na fansite half-life2.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama