Valve nebude na letošní E3
Novinka Valve nebude na letošní E3

Valve nebude na letošní E3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

55

Také jste doufali, že na letošní E3 Valve oznámí něco velkolepého, třeba Half-Life 3 nebo nový engine? Bohužel, podle Douga Lombardiho Valve na výstavě nebude.

Reklama

Letošní ročník výstavy E3 v Los Angeles se pomalu, ale jistě blíží, a tak už se začínají objevovat první otázky. Jedna z nich je, jestli se tentokrát objeví Valve a jestli třeba, čistě náhodou, neukážou něco nového. Nejlépe něco s trojkou v názvu a s Gordonem Freemanem v hlavní roli. Redaktoři proslulé fansite ValveTime.net se proto skrz e-mail zeptali Douga Lombardiho, jestli se Valve na E3 objeví. Odpověď bohužel moc nepotěší.

"Valve tento rok na E3 nevystavuje." Což je určitě škoda, nicméně se to dá pochopit. Pokud nepočítáme Half-Life 3 a nový engine, na nichž se už nějakou dobu pracuje, nemá Valve co na E3 ukázat. Dota 2 je v podstatě už dávno hotová a díky častému bombardování Steam účtů pozvánkami se do ní může hned dostat prakticky každý. Prezentace Linux verzí jejich her by nejspíše neměla valný smysl, a pokud jde o Steam Box nebo jiný harwdare, Valve se už v minulosti vyjádřilo, že v tomto ohledu nemáme letos nic čekat.

Škoda je to každopádně i kvůli starším plánům Valve na vlastní PC akci v rámci E3. Tak snad v příštích letech. A pokud jde o nová oznámení, nemusíme určitě nijak zoufat. Valve může cokoliv oznámit prakticky ze dne na den, tvůrci nikdy nebyli fixovaní jen na velké herní výstavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama