Valve nejspíše chystá sběratelské karty a sošky na motivy DotA 2
Dota 2 Novinka Valve nejspíše chystá sběratelské karty a sošky na motivy DotA 2

Valve nejspíše chystá sběratelské karty a sošky na motivy DotA 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Jak to tak vypadá, v kancelářích Valve se kutí řada doprovodných předmětů pro Dotu 2, především sběratelské karty a sošky jednotlivých hrdinů.

Reklama

Studio Valve není proslulé jen tvorbou výjimečných her, trollingem a neustálým odkládáním Half-Life 3, ale i distribucí vysoce kvalitních promo předmětů, jako jsou trička, kšiltovky, podložky pod myš nebo samolepky. V případě Doty 2 však nejspíš zajdou ještě dál.

V rámci turnaje International, jehož finální fáze začne již zítra, byl do kanceláří Valve pozván Matt Bailey alias Cyborgmatt, jeden z nejznámějších a nejpilnějších členů DotA 2 komunity. Matt následně pořídil několik zajímavých fotografií. Na jedné z nich můžeme vidět působivou sošku hrdiny Axe, podle popisu ve fázi prototypu a od firmy NECA. Něco takového není až tak překvapivé, s NECA už Valve spolupracuje delší dobu a několik sběratelských figurek z jejich sérií už k dispozici je, byť díky firmě GamingHeads.

Co už je ale překvapivější je fotografie, na nichž můžeme vidět něco jako sběratelské karty, a to s motivy hrdinů Tidehunter, opět Axe, a dokonce s motivem courriera Drodo. Další foto pak ukazuje nabídku, která v překladu tvrdí, že pokud si koupíme balík karet za 40 dolarů, zaručeně tím získáme jednoho in-game courriera.

Podle všeho tak Valve chystá nejen sběratelské figurky, ale i karty, doprovázené možností získat díky nim i něco přímo do hry. Obojí zní určitě zajímavě, i když 40 dolarů za balík karet není žádná sranda. Když si ale představíme detailní sošku hrdiny Tinkera, začínají se nám sbíhat sliny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama