Valve oznamuje nový update do Team Fortress 2, Pyromania
Team Fortress 2 Novinka Valve oznamuje nový update do Team Fortress 2, Pyromania

Valve oznamuje nový update do Team Fortress 2, Pyromania

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Skryté náznaky a indicie nelhaly. Valve konečně oznamuje nový velký update do TF2, Pyromania. Připravte se na novou mapu, nový herní mód, achivementy a na předlouho očekávaný trailer.

Reklama

Čekali jsme opravdu dlouho. Ale dočkali jsme se. Bohužel nemluvíme o dalším Half-Life, ale o novém updatu do Team Fortress 2. Jak již bylo řečeno, ponese název Pyromania, v jehož případě hraje hlavní roli dlouho očekávaný trailer Meet the Pyro, poslední ze série seznamovacích videí jednotlivých herních tříd.

Video je určitě fajn, leckteré hráče ale určitě potěší i další obsah updatu. Nenapravitelní a zaslepení odpůrci nových pokrývek hlavy můžou prozatím zůstat v klidu, protože kromě traileru Valve oznámilo i novou mapu Doomsday, která zároveň uvede stejnojmenný herní mód. V něm se budou oba týmy přít o zásoby paliva, potřebné k odpálení rakety. Odpal samozřejmě znamená vítězství daného týmu.

Pokud nutně potřebujete nějakou motivaci, i v tomhle vám Valve vyhoví. K dispozici bude také 11 nových achievementů, zatím se však neví, jestli za ně něco dostaneme, podobně jako v případě prosincové mapy Foundry.

Doomsday navíc doprovází zajímavý příběh. V raketě se totiž skrývají zásoby speciální látky Australium, jež musí být dodáno do rukou opičího astronauta Poopy Joe, a to proto, aby s její pomocí mohl porazit sovětského vesmírného šimpanze Vladimira Bananase. Tím pádem tu máme vítěze v kategorii nejpošahanější zápletky, zvlášť když ji doprovází zajímavý plakát.

Tímhle ale výčet obsahu Pyromania updatu nekončí, zítra se dozvíme další informace. O den později, tedy ve středu, bude Meet the Pyro i Pyromania Update konečně vydán.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama