Valve potvrzuje vývoj hardwaru
Novinka Valve potvrzuje vývoj hardwaru

Valve potvrzuje vývoj hardwaru

Michal Burian

Michal Burian

17

"Jsme frustrováni nedostatkem inovací počítačového hardwaru."

Reklama

Valve na svých oficiálních stránkách potvrdilo, že pracuje na hardwaru. Detaily a potvrzení se objevilo v sekci volných pozic, kde Valve hledá designera. "Valve je tradiční softwarovou společností. Otevřené platformy jako PC a Mac jsou pro nás důležité, neboť nám a našim partnerům umožňují přímý vztah se zákazníky. Jsme frustrovaní nedostatkem inovací počítačového hardwaru, a tak jsme do toho skočili."

V dalším odstavci se pak dočteme, že Valve chce vytvořit nové uživatelské zážitky a zkušenosti. "V průběhu let se žádným smysluplným způsobem příliš nesměnily ani základy počítače, klávesnice a myš. Na trhu se na to zapomíná, máme příležitost k vytvoření zajímavého nového uživatelského zážitku."

Inzerát dále uvádí, že zájemci o místo by měli mít minimálně šestiletou profesionální praxi v tomto odvětví, odborné znalosti v oblasti designu, výroby, ergonomii či estetiky.

Připomeňme, že na začátku letošního roku se mnohokrát spekulovalo, že Valve pracuje na next-gen hardwaru, konkrétně na jakémsi Steam Boxu. Ten by vám dokázal přehrávat na televizi jakékoliv hry ze Steamu, podobně jako konzole. To však společnost následně popřela s tím, že nic takového zatím nechystá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama