Valve rozdává Left 4 Dead 2 zcela zdarma během následujících 24 hodin
Left 4 Dead 2 Novinka Valve rozdává Left 4 Dead 2 zcela zdarma během následujících 24 hodin

Valve rozdává Left 4 Dead 2 zcela zdarma během následujících 24 hodin

Martin Cvrček

Martin Cvrček

272

Pokud Left 4 Dead 2 ještě nemáte a během dneška nebo zítřka si ho stáhnete ze Steamu a pustíte, zůstane vám už napořád. Zcela zdarma.

Reklama

Valve si letos pro uživatele Steamu připravilo nečekaný dárek. Po vydání tradičních vánočně laděných updatů pro Team Fortress 2, Dotu 2 a tentokrát i CS:Global Offensive rozdává během následujících 24 hodin kopie Left 4 Dead 2, a to zcela zdarma.

Pokud vynikající zombie kooperativní akci ještě nemáte, upalujte na Steam a stahujte. Pokud si hru stáhnete během dneška nebo zítřka (nabídka končí zítra v 19:00 našeho času) a následně ji spustíte, už vám zůstane napořád a nemusíte platit ani cent.

Více detailů najdete na oficiálním blogu, kde máte především jasně napsáno, že hru musíte nainstalovat. Což, jak už bylo řečeno, znamená stáhnout a poprvé spustit.

Takže se moc nezdržujte. Všichni známe Steam a časté vytížení jeho serverů, bude lepší začít stahovat co nejdřív. A zároveň se nedivte, pokud tu vytíženost sami zakusíte. Už teď mají očividně servery Steamu co dělat.

Jestli už L4D2 máte a zároveň rádi plníte achievementy, i vy si užijete. Do hry totiž přibyl achievement Ghost of Christmas Present, který získáte, jakmile pomůžete nějakému nově příchozímu hráči projít jakoukoliv kampaň.

No, jsme si jistí, že leckteří by uvítali spíš oznámení Half-Life 3, ale Left 4 Dead 2 zdarma je taky moc hezký krok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama