Valve se singlu nevzdává, jen rozšiřuje obzory
Novinka Valve se singlu nevzdává, jen rozšiřuje obzory

Valve se singlu nevzdává, jen rozšiřuje obzory

Michal Maliarov

Michal Maliarov

14

Valve konečně uvedlo na pravou míru komentáře kolující kolem jejich rozhodnutí se více zaměřit na multiplayerové tituly.

Reklama

V rozhovoru s jedním vysokoškolským studentem pod YouTube přezdívkou theythatare ujišťoval Gabe Newell, šéf studia Valve, že se na singleplayerové zážitky vůbec nehodlají vykašlat a pouze chtějí dodávat více sociálních komponentů do svých budoucích her.

„Nemluvíme o tom, že již nebudeme dělat singleplayerové hry,“ řekl Newell. „Portal 2 byl skvělým příkladem, co jsme se za poslední léta naučili. Mluvíme o tom, že budeme muset do budoucna pracovat mnohem pilněji, protože se herní zážitky mění a vyžadují sociální funkce. Hraní s přáteli, propojení se světem.“

„Takže se spíše snažíme říci, že je singleplayerový zážitek fajn, ale také chápeme, že máte přátele a chcete být spojeni. Není to vůbec o tom, že se vykašleme na singleplayer, ale spíše o tom, že jej obohatíme o některé funkce a vlastnosti.“

Od budoucích her od Valve bychom tedy měli čekat stejně skvělý příběhový zážitek, jako doposud, ale s možností podělit se o něj s přáteli. Kdo by něchtěl dělat Gordonovi poskoka?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama