Valve žádá vývojáře, aby na Steam dávali jen screenshoty ze svých her
Novinka Valve žádá vývojáře, aby na Steam dávali jen screenshoty ze svých her

Valve žádá vývojáře, aby na Steam dávali jen screenshoty ze svých her

Michal Burian

Michal Burian

64

Žádné upravené obrázky, žádné koncepty, žádné vymyšlené screenshoty, které neodpovídají hře.

Reklama

Společnost Valve upravuje podmínky a žádá vývojáře, aby na Steam dávali jen skutečné screenshoty. V poslední době se u některých her totiž objevily obrázky, které neodpovídají samotné hře. Šlo o různě upravené obrázky nebo dokonce koncepty. Nejvíce se o této problematice mluvilo u No Man's Sky, Hello Games v galerii Steamu měli špatné obrázky, které neodpovídaly kvalitě hry.

Valve jde ještě dál. Zakazuje tvůrcům her a vydavatelům, aby do galerie umisťovali obrázky s hodnocením od různých médií.

Pokud budou majitelé her dodržovat nové podmínky Valve, tak se jim firma odmění propagací. Valve má v plánu propagovat hry prostřednictvím obrázků na různých místech. Navíc upozorňuje, že pokud někdo nebude dodržovat nové podmínky, čekají ho problémy. Valve má galerie u her kontrolovat. Jaké sankce za porušení budou, to lidé z Valve nezveřejnili.

Nezbývá nám než doufat, že vývojáři a vydavatelé se chytí za pačesy a budou na Steam dávat pouze screenshoty z her, nikoliv upravené obrázky nebo dokonce artworky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama