Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 skutečností
Novinka Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 skutečností

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 skutečností

Michal Burian

Michal Burian

31
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

První detaily, screenshoty a trailer.

Reklama

Pokud jste doufali, že se za řadou náznaků od Paradoxu skrývá Vampire: The Masquerade – Bloodlines, tak se můžete radovat. Společnost oznámila příchod právoplatného pokračování upírského RPG z roku 2004. Bloodlines 2 vyjde v prvním čtvrtletí příštího roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. A nebojte, sice bude na Epic Games Store, ale i na Steamu nebo GOG.com.

Žerty nechme stranou a pojďme se podívat na hru samotnou. Druhý díl je nadále zakotven ve fantasy universu The World of Darkness, ale v jiném městě. Podíváme se do Seattlu, kde budeme uprostřed války několika frakcí upírů a musíme se rozhodnout, jaké z nich pomůžeme. Tím pádem budeme plnit různé úkoly pro jednu, druhou, třetí… frakci. Boj bude dynamický a obohacen o nadpřirozené schopnosti. Ti je ale nutné používat s opatrností. Tvrdý upírský zákon Masquerade stále platí, vyšší upíři nechtějí, aby ostatní jejich druhu ukazovali smrtelníkům sílu upírů. Stačí jim válka uvnitř jejich rodu a také povstání upírů, kteří na veřejnosti zorganizovali kousnutí desítek lidí. Ostatně z něho jste se stali upírem a stihli utéct před popravou.

Vývojáři Hardsuit Labs slibují rychlé boje zblízka, nutnost uspokojit potřebu krve, temný nelineární příběh, pohlcující atmosféru a vše, co jste měli rádi na původní hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama