Vampire: The Masquerade - Coteries of New York
Novinka Vampire: The Masquerade - Coteries of New York

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Bitva dvou upírských klanů započne již za několik dnů.

Reklama

Již za pět dnů, přesněji ve středu 11. prosince 2019, vyjde první ze čtyř připravovaných her ze světa World of Darkness z původního stolního RPG, podle něhož vznikla celá upírská série Vampire: The Masquerade. Vampire: The Masquerade - Coteries of New York je dobrodružná příběhová hra pro jednoho hráče, jež se odehrává v New Yorku, kde se ujmete role jednoho z upírů-nováčků na pozadí nemilosrdného soupeření dvou upírských frakcí Camarilly a Anarchistů.

 

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York

 

Licenci si zakoupilo a hru vlastními silami vydá menší polské studio Draw Distance z Krakova (také vám přijde, že se s těmi malými polskými studii roztrhl pytel a vydávají jednu hru za druhou jako obří herní velmoc?) exkluzivně na PC skrze digitální distribuci na Steamu. A kupodivu pouze na Nintendo Switch se hra podívá na začátku příštího roku, ostatní konzole prozatím v plánu nejsou.

Na omezený výkon Switche se hra hodí, protože jako textová animovaná adventura moc výkonu nepotřebuje. A to tvůrci jen před měsícem vydali westernovou řežbu Ritual: Crown of Horns, o které jsme již také informovali.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=WM-lNNhxkDQ[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama