Vampyr rozšíří seznam her na Nintendu Switch
Vampyr Novinka Vampyr rozšíří seznam her na Nintendu Switch

Vampyr rozšíří seznam her na Nintendu Switch

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Nintendo Switch Switch

Upírem v Londýně se budou moci stát i majitelé mixu konzole a handheldu.

Reklama

Před dvěma dny společnost Nintendo oslavila přes tisíc her dostupných pro Switch (video níže). Mix konzole a handheldu se od března 2017, kdy byl zveden na trh, výrazně rozšířil a zaujmul spoustu hráčů po celém světě. Popularita pramení z dostupných her, na Switch se nebojí vydávat hry i firmy třetích strach, což u Wii U viditelně chybělo.

Dnes se do zástupu podporovatelů Switche přidává společnost Focus Home Interactive. Ta na tenhle přístroj uvede RPG titul Vampyr, který je dostupný od letošního léta na PC, PS4 a Xbox One. Vampyr se na Switchi přihlásí o pozornost ve třetím čtvrtletí, tedy někdy během října až prosince letošního roku. Na přesnější termín si musíme počat, stejně tak na detaily. S jistotou můžeme čekat port přizpůsobení pro Nintendo Switch, včetně ovládání, využití dotykové obrazovky atd.

Vampyr recenzoval Adam Dvořák na PC a udělil 7/10 za námět a zasazení, kvalitní atmosféru, že činy mají dopad, výběr obětí a znovuhratelnost. Vadil mu průměrný audio-vizuál, krkolomné pohyby postav, repetitivní souboje, optimalizace a otravné monology.

„Vampyr se rozhodně nemá za co stydět. I přes průměrný audio-vizuál se mu podařilo vytvořit živý svět postavený na zajímavém herním mechanismu s plný důležitých rozhodnutí, která mají dopad,“ dočtete se ve verdiktu recenze.

Podíváte se do světa Vampyr na Nintendu Switch?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama