Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 10.
Metro: Last Light Novinka Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 10.

Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 10.

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

Získejte další AAA titul.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store i na Štědrý den pokračuje v rozdávání her zdarma. Včera jste mohli získat sci-fi RPG Encased, která vás vzalo do postapokalyptické verze 70. let 20. století. Od postakalyptické tématiky se neodvrátíme ani dnes.

Epic bude hru zdarma rozdávat každý den až do 29. prosince, díky čemuž si v součtu do své knihovny budete moci přidat 15 bezplatných titulů. Akce je součástí vánočního výprodeje, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince.

Metro: Last Light Redux

Sérii Metro od ukrajinského studia 4A Games asi nemusíme blíže představovat. Jednotlivé díly této značky vynikají především atmosférou postapokalyptického světa, detailně zpracovaným prostředím a důrazem na akci. Autoři při jejich tvorbě čerpali z knižních předloh, které napsal Dmitrij Gluchovskij. Metro: Last Light je druhým dílem, který navázal na úvodní Metro: 2033.

Hra vás vezme vás do nebezpečných tunelů metra, kde se skrývají poslední zbytky civilizace. Aktuálně rozdávaná verze s přízviskem Redux vyšla v roce 2014 a nabízí lehce vylepšenou grafiku. Metro: Last Light Redux si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidatdo neděle 25. prosince (17:00).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama