Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 12.
Novinka Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 12.

Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 12.

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Čeká vás akční metroidvania s králíkem v hlavní roli.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store pokračuje už dvanáctý den v kuse v každodenním vánočním rozdávání her zdarma. Včera jste si mohli získat Death Stranding od studia Kojima Productions. Dnešní nabídka by mohla potěšit především fanoušky metroidvania žánru.

Epic bude jeden bezplatný titul rozdávat každý den až do 29. prosince, díky čemuž budete moci celkem získat 15 her. Akce je součástí vánočního výprodeje, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

Jedná se o akční metroidvania titul od čínského studia TiGames, který vyšel v roce 2021. Zahrajete si v něm za králíka jménem Rayton, se kterým se společně s dalšími zvířecími přáteli pokusíte ubránit svět před robotickou armádou. Prostředí hry vyniká kombinací diselpunku a orientální architektury města Torch City. z pohledu hratelnosti vás čekají akční potyčky s mechanickými nepřáteli s využiváním různorodých zbraní i útoků. O vizuální stránku hry se stará Unreal Engine 4.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidatdo úterý 27. prosince (17:00), kdy bude vystřídán další bezplatnou hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama