Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 13.
Novinka Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 13.

Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 13.

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Získejte akci inspirovanou sérií Mirror's Edge.

Reklama

Na stránkách digitálního obchodu Epic Games Store nadále probíhá vánoční rozdávání her zdarma. Včera jste mohli získat akční metroidvanii od čínského studia TiGames s názvem F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Dnešní nabídka cílí spíše na fanoušky frenetické akce a parkouru.

Epic bude jeden bezplatný titul rozdávat každý den až do 29. prosince, díky čemuž budete moci celkem získat 15 her. Akce je součástí vánočního výprodeje, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince.

Severed Steel

Na dnešek si známý digitální obchod připravil hru Severed Steel, kterou v roce 2021 vydalo studio Greylock. Jedná se o singleplayerovou akci z pohledu první osoby, která kombinuje akční přestřelky s nepřáteli s parkourem a plošinovkovými pasážemi. Z audiovizuálního hlediska titul zaujme voxelovým zničitelným prostředím a elektronickým soundtrackem. V součtu by tak hra mohla zaujmout fanoušky her jako Mirror's Edge nebo Superhot.

Severed Steel si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidatdo středy 28. prosince (17:00), kdy bude vystřídán další bezplatnou hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama