Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 14.
Mortal Shell Novinka Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 14.

Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 14.

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Windows PC

Čeká vás povedená soulsovka.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store dnes rozdává závěrečný bezplatný titul v rámci letošní vánoční akce. Včera jste si mohli do své knihovny zdarma přidat akci Severed Steel, která kombinuje hratelnost her Mirror’s Edge a Superhot. Dnešní nabídka cílí zejména na příznivce souls-like žánru.

Epic nabídne bezplatnou hru i zítra 29. prosince. Dosud nespecifikovaný titul ale bude na rozdíl od předchozích nabídek zdarma k dispozici po celý týden. Aktuálně končící vánoční akce je součástí výprodeje, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince. Tento výprodej poběží až do 5. ledna.

Mortal Shell

Jde o hru od mladého studia Cold Symmetry, které v roce 2017 založili veteráni z Coalition. Jejich prvotinou je právě titul Mortal Shell, jenž sází především na mechaniky z her od studia From Software. Prim tedy hraje temné prostředí, pohled ze třetí osoby a náročné souboje s různorodými nepřáteli a bossy. I přes určité problémy, o kterých si můžete přečíst v naší recenzi, se nově zformovanému týmu podařilo ukázat svůj potenciál, což dokazuje slušné hodnocení 76 %, kterým se Mortal Shell může pochlubit na agregátoru Metacritic.

Soulsovku Mortal Shell si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidatdo čtvrtka 29. prosince (17:00).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama