Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 7.
Novinka Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 7.

Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 7.

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Čeká vás autentické virtuální stavění.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store dnes nabízí v pořadí již sedmou hru zdarma. Včera jste si mohli do své knihovny přidat střílečku Wolfenstein: The New Order od studia MachineGames. Dnešní nabídka pro změnu potěší příznivce stavění a hádanek.

Epic bude v každodenním rozdávání her zdarma pokračovat až do až do 29. prosince, díky čemuž budete moci získat celkem 15 titulů. Akce probíhá v rámci vánoční slevované akce, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince.

LEGO Builder's Journey

Hra od studia Light Brick sází na geometrické hádanky ve spojení s LEGO licencí. Z pohledu vizuální stránky se vývojáři zaměřili na realistické zpracování jednotlivých kostiček, což z LEGO Builder's Journey dělá možná vůbec tu nejautentičtější hru s touto licencí.

Kromě různých úkolů si pozornost zaslouží kreativní režim, ve kterém můžete stavět vlastní modely. Zkrátka realistické virtuální stavění se vším všudy. LEGO Builder's Journey si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidat až do čtvrtka 22. prosince (17:00).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama