Ve Far Cry 4 budete plnit poslední přání své matky
Far Cry 4 Novinka Ve Far Cry 4 budete plnit poslední přání své matky

Ve Far Cry 4 budete plnit poslední přání své matky

Michal Burian

Michal Burian

19

Než zemřela, chtěla, aby hlavní hrdina Ajay Ghale cestoval do himalájské oblasti Kyrat.

Reklama

Pomalu, ale jistě si začínám myslet, že Ubisoft ty své úniky má naplánované a jde jen o marketingový tah. Jak jinak si vysvětlit různé informace o Assassin’s Creed, gameplay z Watch Dogs (nemluvě o předčasném prodeji v Brazílii) a teď se k tomu všemu přidalo Far Cry 4.

Na Uplay se u Far Cry 4 objevilo několik detailů prozrazující zápletku příběhové části, posléze je Ubisoft odstranil. V pokračování first-person střílečky bychom se měli vžít do hrdiny se jménem Ajay Ghale, který plní poslední přání své matky. Právě ta na smrtelné posteli chtěla, aby se Ajay vydal do Kyrat.

Kyrat je fiktivní oblast v Himalájích. Má jít o lokalitu s bohatou tradicí a násilím. Hlavní protagonista se ocitne ve světě zmítaném občanskou válkou, kde lidé usilují o svržení tyranského režimu diktátora Pagana Mina. Ubisoft ho v tiskové zprávě označoval za despotického samozvaného krále.

Kyrat by jinak měla být obrovská otevřená oblast, kterou budete moci libovolně prozkoumat. Nebezpečí a nepředvídatelnost by měla číhat na každém rohu. Každé rozhodnutí se bude prý počítat.

Proč jeho matka chtěla, aby cestoval do nebezpečné oblasti? Věděla vůbec o tom, že je země v občanské válce? Nejspíš ano a možná právě kvůli tomu hlavní hrdina přicestoval do Kyrat. Může z Kyrat pocházet jeho otec?

Far Cry 4 vyjde 20. listopadu v Evropě ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a Xbox 360. V předobjednávkách je k dispozici limitovaná edice za cenu běžné obsahující Hurk’s Redemption DLC - tři singleplayerové mise nabité akcí představující oblíbenou postavu se jménem Hurk z Far Cry 3 DLC. Limitovaná edice rovněž nabídne typickou Hurkovu zbraň, tedy harpunu The Impaler.

Předobjednejte si Far Cry 4 v limitované edici v našem obchodě Xzone.cz ve verzích pro PC za 998 Kč, PlayStation 4 a Xbox One za 1598 Kč nebo na PS3 a Xbox 360 za 1398 Kč. Dá se očekávat, že hra bude mít české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama