Ve Far Cry Primal bude mučení, zmrzačení a nahota
Far Cry Primal Novinka Ve Far Cry Primal bude mučení, zmrzačení a nahota

Ve Far Cry Primal bude mučení, zmrzačení a nahota

Michal Burian

Michal Burian

49

Hlavní postava Takkar bude nepřátelům ořezávat uši, které si ponechá jako trofej.

Reklama

Pro některé hráče je Far Cry Primal zajímavým titulem, kterého se nemohou dočkat. Další jedinci hru odsoudili ještě před oficiálním vydáním. Pokud se řadíte do první skupiny, určitě vás budou zajímat nové detaily, které odhalila ratingová komise ESRB. Ta udělila netradičnímu Far Cry věkové doporučení M (od 17 let) z několika pádných důvodů.

Far Cry Primal bude dost brutální a ve hře poteče spousta krve. Budete hrát za hlavního hrdinu jménem Takkar. Jde o primitivního lidského lovce a barbara, který je vyzbrojen kameny, palicemi, lukem se šípy a dalším tradičním vybavením. Navíc disponuje pseudo-magickými schopnostmi, dokáže zkrotit divokou zvěř, která ho poté na slovo poslouchat a pomáhá mu - útočí na nepřítele atd.

ESRB zmiňuje několik scén. V jedné cut-scéně je neznámá postava držena v ohni a křičí. V další Takkar surově zaútočí na protivníka a udělá mu díru do lebky, opět postava křičí a sténá bolestí. V dalších scénách jsou vidět mrtvoly v různých stavech zmrzačení: hlavy a trupy napíchnuté na kůlu nebo těla bez hlav ležící v kalužích krve.

V určitých scénách zase kamera ukazuje mužské genitálie nebo ženy nahoře bez. Hrstka scén potom líčí pohlavní styk, při němž je slyšet sténání.

ESRB ještě tvrdí, že Takkar bude nepřátelům ořezávat uši a nechávat si je jako trofej. A určité mise budou vyžadovat stealth postup, abyste se potichu dostali k cíli a mohli ho zblízka zabít - bodnutím do hlavy nebo podřezáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama