Ve Farming Simulatoru 19 bude vše detailnější
Farming Simulator 19 Novinka Ve Farming Simulatoru 19 bude vše detailnější

Ve Farming Simulatoru 19 bude vše detailnější

Michal Burian

Michal Burian

2

Oficiální srovnání dvou obrázků z předchozího a připravovaného dílu. Vylepšení je vidět na první pohled.

Reklama

Farming Simulator 19, který vyjde koncem letošního roku, běží na vylepšeném grafickém enginu studia Giants Software. V tiskové zprávě se tvůrci honosili tím, že díky tomu budou stroje detailnější, prostředí krásnější, mapy větší a hra celkově realističtější. Změny mají být vidět na první pohled. Aby nezůstalo pouze u slov, zveřejnili autoři dva obrázky z Farming Simulatoru 17 z roku 2016, které porovnávají s Farming Simulatorem 19.

Obrázky byly pořízeny na jihoamerické mapě Estancia Lapacho, která je součástí předešlého dílu (v platinové edici) a bude i ve Farming Simulatoru 19. Společně se srovnáním víme o několika vylepšení: High Dynamic Range Rendering (vysoce dynamický rozsah) umožňuje využít celé spektrum barev. K lepší atmosféře dopomáhá Bloom, vlastní stíny pro každý objekt ve hře, dynamická obloha s 3D mraky nebo vylepšené textury jednotlivých povrchů.

Tak co říkáte na změny? Farming Simulator 19 vyjde koncem letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

[gallery jnewsslider="true" jnewsslider_zoom="true" jnewsslider_title="Porovnání Farming Simulator 19 s Farming Simulatorem 17" ids="157873,157871,157872,157870"]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama