Ve Farming Simulatoru 19 si postavíte vlastní farmu a zahrajete PvP multiplayer
Farming Simulator 19 Novinka Ve Farming Simulatoru 19 si postavíte vlastní farmu a zahrajete PvP multiplayer

Ve Farming Simulatoru 19 si postavíte vlastní farmu a zahrajete PvP multiplayer

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dvě zajímavé novinky, které dosud v této zemědělské sérii nebyly.

Reklama

Švýcarské studio Giants Software, které má kanceláře v Německu i v Brně, během víkendu na FarmConu představilo dvě zajímavé novinky pro Farming Simulator 19. Hráči tohoto zemědělského simulátoru se mohou těšit na možnost postavit si vlastní farmu. Nejprve si koupíte pozemek a poté se dáte do stavění. Přesné detaily neznáme, ale koupi farmy naznačoval před měsícem E3 trailer s visačkou na prodej. Některé zdroje píšou o tom, že si nebudeme kupovat pole od NPC postav, nýbrž si je sami vytvářet.

Druhá novinka se týká multiplayeru. Vývojáři připravují kompetitivní multiplayer až se čtyřmi farmami pro čtyři hráče nebo týmy, které budou mít vlastní vozy, vlastní bankovní účty a budou moci vylepšovat budovy, například stáje. Jak se zdá, máme tu obdobu PvP multiplayeru. V něm hráči za dosud nespecifikovaných podmínek budou proti sobě soutěžit a možná si i pomáhat. V předešlých dílech byla pouze kooperace, kdy jeden hráč vlastnil farmu a pozval do ní další hráče, kteří mu pomáhali. Klasický multiplayer by měl být součástí i Farming Simulatoru 19, v tiskové zprávě se mluví o online módu až pro 16 hráčů.

V dohledné době, nejpozději za měsíc na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem, se dozvíme další podrobnosti. Každopádně to vypadá, že u Farming Simulatoru 19 nedochází k posunu pouze u grafického zpracování a rozsáhlejších map, ale také co se týče nových možností. Pokud nám tvůrci skutečně umožní vybrat si pozemek a postavit si farmu podle svého, tak je to velký posun, za nějž budou fanoušci série rádi.

Farming Simulator 19 vyjde během letošního podzimu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Česká lokalizace formou titulků je v současné době potvrzena pouze pro PC. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama