Ve hře Planet Coaster se o prázdninách nebudete nudit
Planet Coaster Novinka Ve hře Planet Coaster se o prázdninách nebudete nudit

Ve hře Planet Coaster se o prázdninách nebudete nudit

Michal Burian

Michal Burian

1

Bezplatná aktualizace přidala ohňostroj, nové atrakce a mnoho dalšího.

Reklama

Když se podívám na komunitní výtvory do Planet Coaster, tak je dost nepravděpodobné, že by se někdo začal v této hře nudit. Přesto vývojáři nelení a přichystali novou bezplatnou aktualizaci, která obohacuje Planet Coaster o nový obsah.

Letní update je v pořadí třetí důležitou expanzí, po prosincové zimní aktualizaci a dubnovém jarním přídavku. Součástí letního rozšíření jsou hlavně ohňostroje, kterými můžete potěšit návštěvníky svého parku. Oslavit tak můžete čtvrtý červenec, Nový rok nebo jen tak rozzářit noční oblohu. Nad ohňostrojem máte plnou kontrolu, sestavit si ho můžete podle svého a dokonce přidat i vlastní hudbu. Důležitá je rovněž možnost stáhnout ohňostroje jiných hráčů.

Studio Frontier Developments tvrdí, že ohňostroje v Planet Coaster jsou nejpropracovanějším ohňostrojem ve hrách. V žádném jiném titulu nenaleznete takto detailní a přizpůsobitelný ohňostroj. Myslím, že jim dá každý za pravdu.

Další novinkou jsou panely s obrázky nebo videem, které můžete umístit do svého zábavního parku a odlišit se od ostatních. Samozřejmě nechybí ani nové atrakce a další obsah. Podívejte se na video:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama