Ve hře Raft budete přežívat na širém moři
Raft Novinka Ve hře Raft budete přežívat na širém moři

Ve hře Raft budete přežívat na širém moři

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC

Zajímavý survival dopluje koncem května do Early Access na Steamu.

Reklama

Po zhlédnutí gameplay traileru na chystanou hru Raft jsem si hned vzpomněl na úspěšné survival dobrodružství Subnautica od studia Unknown Worlds. Raft bude ale v mnoha ohledech jiným titulem. Na hráče čeká přežívání na širém a nekonečném moři v kůži chlapce, který bude mít na začátku k dispozici pouze malý vor a hák. Ten využijete k lovu ryb, přitáhnutí potřebných věcí a k obraně proti nebezpečným žralokům.

Pomocí háku si postupně nashromáždíte důležitý materiál pro vylepšení vašeho plovoucího dřeva. Tím vor nejen rozšíříte, ale zároveň si zpřístupníte nové možnosti. Budete moci pěstovat plodiny a postavit si vlastní plovoucí dům, v něm budete moci kupříkladu vařit. K němu ale vede dlouhá cesta přes nebezpečné dobrodružství a výzkum. Naštěstí na to nebudete muset být sami, v rámci kooperace se k vám může připojit další hráč.

Pokud vás Raft zaujal, tak se 23. května letošního roku objeví v předběžném přístupu na Steamu za 20 eur. My hru budeme určitě sledovat a vy si zatím můžete stáhnout prototyp, abyste si vyzkoušeli základy hry. Prototyp má přes 7 milionů stažení.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama