Ve sci-fi adventuře The Station budeme vyšetřovat tajemné zmizení posádky
The Station Novinka Ve sci-fi adventuře The Station budeme vyšetřovat tajemné zmizení posádky

Ve sci-fi adventuře The Station budeme vyšetřovat tajemné zmizení posádky

Michal Burian

Michal Burian

Posádka zmizela při pozorování planety, kde vysoce inteligentní mimozemšťané vedou neustálou a brutální válku.

Reklama

Příznivci záhad si ve sci-fi adventuře The Station přijdou na své. První střípky z příběhu vypadají na pořádné drama, které by mohlo zaujmout širší spektrum hráčů.

Ve vzdálené budoucnosti se lidstvo vydalo na průzkum vesmíru a narazilo na záhadnou planetu Psy-Prime, kterou z bezpečné vzdálenosti monitoruje nejmodernější kosmická sonda se zkušenou posádkou. Na planetě Psy-Prime žijí vysoce inteligentní mimozemšťané, kteří proti sobě neustále bojují. Jednoho dne se vesmírná stanice přestane hlásit a nikdo neví, co se na stanici Espial mohlo stát. Zaútočili snad na sondu mimozemšťané, došlo k nějaké nepředpokládané poruše nebo je v tom něco jiného, něco tajemného?

To budete muset zjistit. Vydáte se na stanici Espial, abyste odhalili pravdu. Hned po příchodu zjistíte, že posádka tajemně zmizela. Nejprve musíte obnovit základní systémové funkce lodi a detailně prozkoumat digitální protokoly ztraceného týmu. Při tom všem budete čelit neustálému napětí, nevíte totiž, co se na lodi stalo a zda se to nemůže stát znovu. Neustále musíte být ve střehu.

Vývojáři slibují, že The Station je pořádnou atmosférickou sci-fi hrou. Já bych jim to věřil, nejde totiž o žádné zelenáče. Na titulu pracuje Dave Fracchia (bývalý šéf Radical Entertainment), Les Nelkin (designér Kingdoms of Amalur: Reckoning) nebo Duncan Watt (skladatel soundtracku pro BioShock Infinite a League of Legends).

Dosavadní informace vypovídají o tom, že se celá hra bude točit kolem průzkumu kosmické pozorovací stanice. Třeba nás ale tvůrci překvapí a ukážou i onu planetu Psy-Prime, případně se na ní rovnou podíváme.

The Station vyjde již 20. února 2018 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Cena hry byla stanovena na 15 dolarů.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama