Ve Splinter Cell: Blacklist budete volit mezi dobrem a zlem
Splinter Cell: Blacklist Novinka Ve Splinter Cell: Blacklist budete volit mezi dobrem a zlem

Ve Splinter Cell: Blacklist budete volit mezi dobrem a zlem

Jan Kalný

Jan Kalný

15

Kreativní ředitel Maxime Beland z Ubisoftu prohlásil, že vám nejnovější díl Splinter Cell dá na výběr se rozhodnout mezi dobrem a... Mezi špatným a ještě horším rozhodnutím.

Reklama

"Máme rádi tu ideu, hodit hráče před takové situace, které si prožívají vojáci tam venku," řekl pro Game Informer.

"Není to otázka udělat správné a špatné rozhodnutí. Někdy máte na výběr jenom špatné a horší. Které si vyberete? Správné není ani jedno."

"Pro nás je to vyzpovídání osob. Můžeme před hráče postavit situace, jako například tu kterou jsme ukazovali na E3; ten muž vám řekl všechno. Už z něho nic dalšího nedostanete. Je to dobrý. Jste Sam Fisher. Ten maník skončil. Zabijete ho?"

"Když vám řekneme, že jste správňák, uděláte tohle, když řekneme, že jste mizera, uděláte tamto, nemyslíte na otázky jako, 'co tady dělám?'. V těchto momentech miluju popovídat si s přáteli a říct 'Udělal jsem tohle. Co si o tom myslíš?'. To je ten typ rozhovoru, který chceme, abyste se svými přáteli uskutečnili. Myslím, že je skvělé přivést ostatní na takové myšlenky. Protože přesně to, kdekoliv a kdykoliv dělají jiní... Takové rozhodnutí dělají každý den pro nás," dodal Maxime Beland.

Nutno podotknout, že u série Splinter Cell nejde o žádnou velkou novinku, jak poznamenal uživatel Nyph. Bude zajímavé sledovat, jak moc tyto rozhodnutí ovlivní samotnou hru.

Splinter Cell: Blacklist je naplánován na jaro 2013 (podle Amazonu vyjde 29. března 2013) pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama