Ve Star Trek Online započne tvorba vlastních misí
Star Trek Novinka Ve Star Trek Online započne tvorba vlastních misí

Ve Star Trek Online započne tvorba vlastních misí

Michal Burian

Michal Burian

1

Cryptic Studios dnes oznámili, že hodlají hráčům sci-fi akčního online RPG titulu Star Trek Online umožnit tvorbu vlastních misí.

Reklama

Tvůrci hry Star Trek Online chystají příští měsíc uvolnit editační nástroj Foundry, který umožní hráčům vytvářet vlastní mise a další maličkosti. Do rukou se vám tak dostane nástroj, který mají k dispozici sami vývojáři. Své vytvořené mise budete moc umístit do již vytvořených lokalit nebo si vymodelovat vlastní. Samozřejmostí je vkládání nejrůznějších objektů a mj. i postav. Omezeni budete akorát při přidávání vlastní hudby a grafiky, tato možnost bude ve Foundry zakázaná.

Pokud vytvoříte nějakou misi, můžete se s ní pochlubit komunitě. Ta ji následně může ohodnotit a tím vás dostat v žebříčku na lepší pozice, tedy pokud hodnocení bude kladné. Tým z Cryptic Studios by měl všechny mise bedlivě sledovat a pokud se jim nějaká opravdu zalíbí, bude následně přidaná do samotné hry.

Editační nástroj Foundry je v současné době v betatestování, do kterého se dostanou hráči, kteří mají zaplacené předplatné ve světě Star Trek Online.

Vydavatelská společnost Atari dále dodala, že editační nástroje budou časem zpřístupněny také u dalších her a to i u těch, které jsou teprve ve vývoji. Star Trek Online je prý jen začátek.Více informací se o Foundry můžete dočíst na oficiálním fóru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama