Ve Star Wars: Battlefrontu 2 budeme brzy bojovat proti Ewokům
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Ve Star Wars: Battlefrontu 2 budeme brzy bojovat proti Ewokům

Ve Star Wars: Battlefrontu 2 budeme brzy bojovat proti Ewokům

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Mód Ewok Hunt doplní více než 50 kosmetických skinů. V květnu bude následovat druhá sezóna bezplatného obsahu.

Reklama

Tvůrci Star Wars: Battlefrontu 2 v čele s překvapivě aktivním komunitním manažerem poslední dny lákali na dnešní oznámení toho, co v blízké době ve hře uvidíme. Nakonec došlo na oznámení něčeho, co asi jen tak někdo neočekával - herního módu zaměřeného na boj imperiálních stormtrooperů proti Ewokům na měsíci Endor. Yub Nub.

Režim nese název Ewok Hunt a bude součástí aktualizace, která vyjde 18. dubna. Mód bude dostupný jen po omezenou dobu, i když zatím není jasné, o jakou dobu přesně jde, a samozřejmě bude zdarma přístupný pro každého majitele hry. V Ewok Huntu každopádně začínáte jako jeden z Ewoků nebo stromtrooperů. Proslulé chlupaté potvory musí přepadnout nic netušící imperiální dobyvatele za pomoci primitivních zbraní a různých schopností, přičemž každý padlý stormtrooper se následně stává Ewokem. Jakmile jsou všichni vojáci v ikonických bílých zbrojích zneškodněni, Ewoci mohou slavit a hádat se o to, která závěrečná skladba Návratu Jediho je ta správná. Když stromtroopeři za pomoci lepší výzbroje a baterek přežijí dost dlouho na to, aby mohli být vyzvednuti, vítězí samozřejmě oni.

Jedná se očividně o jakousi obdobu herního módu Infected známého z novějších dílů Call of Duty. Dubnová aktualizace však nebude jen o Ewok Huntu. Jak už víme nějakou dobu, do hry se vrátí mikrotransakce, tedy možnost kupovat si za reálné peníze krystaly. Ty však můžete utrácet jen za nepřeberné množství skinů, které lze zakoupit i za kredity získané hraním. Jinými slovy, mikrotransakce vám zajistí jen a pouze kosmetický obsah, nikoliv něco, co má dopad na hratelnost.

Dubnová aktualizace nabídne více než 50 skinů. Najdeme mezi nimi Chewbaccu s obvazem na paži, Kyla Rena se zalepenou jizvou přes obličej, Landa Calrissiana v obleku administrátora Oblačného města na Bespinu, Iden Versio bez helmy, Yodu s kápí přes hlavu, Leiu Organu a Hana Sola v oblecích určených na misi na Endoru nebo Rey v ohozu, v němž se vydala na planetu Ahch-To.

Skiny samozřejmě čekají nejen na hrdiny, ale i na běžné herní třídy. Mezi 40 skiny určenými právě pro třídy najdeme nové oblečení Officera v řadách Impéria a Prvního řádu nebo povstaleckého twi'leckého Specialistu a quarrenského Heavyho. Příznivci Odboje pak mohou očekávat zabrackého Heavyho či duroského Officera.

Z dřívějška také víme, že po vydání dubnové aktualizace dostanete možnost překonvertovat nahromaděné součástky na výrobu karet, které jsou od března k ničemu, na Skill Pointy. 40 součástek vám zajistí 1 Skill Point, s nímž můžete následně odemknout nebo vylepšit nějakou tu kartu pro třídy, hrdiny, vozidla či speciální jednotky. Aby toho nebylo málo, vítězství v online zápase vám zajistí o něco více kreditů, takže budeme mít všichni konečně trochu větší motivaci se snažit. Aktualizace zároveň přinese různé změny a opravy, jež zahrnují například oslabení Iden Versio nebo vylepšení soubojů zblízka a útoku Phasmy s jejím oštěpem.

V květnu pak bude následovat dlouho očekávaná druhá sezóna bezplatného dodatečného obsahu. Stále s jistotou nevíme, na co bude zaměřená. S ohledem na čas vydání a prohlášení tvůrců, že sezóny budou zaměřené na velké události v čele s vydáním nových filmů a nějakým výročím, je však takřka jisté, že druhá sezóna přinese obsah spojený s filmem Solo: A Star Wars Story. Celkově mají do budoucna přicházet do Star Wars: Battlefrontu 2 dva druhy obsahu - menší záležitosti typu Ewok Huntu a rozsáhlé sezóny, které mohou trvat i několik měsíců. Konkrétní detaily o druhé sezóně se dozvíme začátkem května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama