Ve studiu MachineGames možná vzniká nový Quake nebo Wolfenstein
Wolfenstein Novinka Ve studiu MachineGames možná vzniká nový Quake nebo Wolfenstein

Ve studiu MachineGames možná vzniká nový Quake nebo Wolfenstein

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Švédský tým se ani po dokončení Indiana Jonese nudit nebude.

Reklama

Studio MachineGames se v současnosti soustředí především na dokončení hry Indiana Jones and the Great Circle, která by měla vyjít ještě v průběhu letošního roku. Je však zřejmé, že tento švédský tým souběžně pracuje také na dalších hrách. Na velikost tohoto vývojářského týmu poukázal insider s přezdívkou Timur222. Ten upozornil na aktualizovaný profil producenta Jeffa Browna, který od roku 2016 pracuje právě v MachineGames.

Brown uvádí, že se podílí na vedení více než 300 lidí napříč šesti různými časovými pásmy. Kromě interního týmu přitom popisuje různé externí spolupráce. Dále zmiňuje zodpovědnost nad několika různými projekty, který vznikají právě v MachineGames. Ačkoli Brown konkrétně nejmenuje konkrétní tituly, tak jde o velmi dobrou ilustraci toho, jak moc se toto studio v posledních letech rozrostlo. Spekulace o další hře od MachineGames nepřichází poprvé.

Letos v lednu vzbudila například slušný rozruch zmínka o novém díle série Quake, jejíž oživení by dávalo smysl. Představitelé Bethesdy v minulosti vcelku otevřeně hovořili také o přání vydat pokračování série Wolfenstein, které by navázalo na kladně hodnocené díly The New Order a The New Colossus. Navzdory různým náznakům je však pravděpodobné, že se o další hře od MachineGames z oficiálních zdrojů dozvíme až někdy po vydání zmíněného Indiana Jonese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama