Ve studiu pracujícím na spin-offu ze světa Zaklínače došlo k propouštění
Zaklínač Novinka Ve studiu pracujícím na spin-offu ze světa Zaklínače došlo k propouštění

Ve studiu pracujícím na spin-offu ze světa Zaklínače došlo k propouštění

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pro zaměstnance to bylo překvapení.

Reklama

Není to až tak dávno, co jsme psali o tom, že se Projektem Sirius nový projekt vývojářského studia Molasses Flood po restartování vrátil opět na jasně stanovenou cestu. Velká finanční ztráta však tvůrce pracující nad spin-offu ze světa Zaklínače zřejmě zasáhla, protože podle některých vývojářů došlo ze strany CD Projekt majícího "malou" společnost na starosti k propouštění. Do světa tuto novinku vypustil vedle jiných třeba designer vyprávění Robert Bailey, který s ní vyšel na světlo skrze svůj osobní Twitter. Celkově propouštění zasáhlo větší škálu oddělení firmy Molasses Flood.

Není úplně jasné kolik vývojářů bylo ve výsledku ze společnosti propuštěno. Podle serveru Games Radar+ se však mohlo jednat o hodnotu pohybující se okolo 29 lidí, což by mohlo mít na chod studia relativně výrazný dopad, protože dle sítě LinkedIn má mít 43 zaměstnanců. Žádná ze stran se k tomuto kroku aktuálně nevyjádřila. Doufejme, že vývoj nového titulu ze světa Zaklínače bude pokračovat i po tomto tahu plynuleji a nedojde k dalšímu restartování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama