Vývoj spin-offu ze světa Zaklínače po restartu pokračuje novým směrem
Zaklínač Novinka Vývoj spin-offu ze světa Zaklínače po restartu pokračuje novým směrem

Vývoj spin-offu ze světa Zaklínače po restartu pokračuje novým směrem

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nejedná se však o kompletní restartování.

Reklama

Ještě před pár měsíci to s Projektem Sirius, který představuje spin-off ze světa Zaklínače nevypadalo vůbec dobře. Společnost Molasses Flood mající jej na starost se dostala do potíží, což vedlo nakonec k "odepsání dosavadních nákladů a odstartování formování nového rámce celého projektu."

Přestože si řada lidí myslela, že se nakonec hry nedočkáme, ve finále to vypadá tak, že Projekt Sirius najel opět do správných kolejí. Minimálně podle nových zpráv společnosti CD Projekt to tak vypadá. Jednat se ovšem nemá o celkový restart, což naznačuje jedna z informací prezentovaných studiem: "Zrušení je výsledkem rozhodnutí pokračovat v projektu v přeformulovaném rámci, který je založen na podstatné části již vyvinutých prvků hry Molasses Flood."

Vývoj spin-offu ze světa Zaklínače po restartu pokračuje novým směrem

K přesné specifikaci podoby nového titulu ze světa Zaklínače ovšem nedošlo, což komentoval jeden ze zástupců společnosti CD Projekt pro PC Gamer takto: "Dokončili jsme proces definování nového rámce pro Projekt Sirius, který jsme zmínili v naší regulační zprávě z 20. března 2023. Jsme nadšeni aktualizovaným směrem, ale zatím nejsme připraveni mluvit o podrobnostech." Vzhledem k minulým zkušenostem Molasses Flood se může ve finále klidně jednat o roguelike, ve kterém teoreticky zamíříte s některým z řady členů cechu Zaklínačů vstříc lovu. Poslední zmíněné je však pouze spekulací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama