Ve světě Days Gone budeme přežívat přes 30 hodin
Days Gone Novinka Ve světě Days Gone budeme přežívat přes 30 hodin

Ve světě Days Gone budeme přežívat přes 30 hodin

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4

V kůži motorkáře, tuláka, psance a lovce lidí. Podívejte se na nové záběry z hraní.

Reklama

Svět zamořený zombíky v podání Days Gone byl před časem odložen na příští rok. Je tak vcelku překvapením, že Game Informer v nadcházejících dnech přinese o hře nové informace ve svém exkluzivním preview. Jeden by čekal, že Sony nechá tuhle exkluzivitu na později, když koncem tohoto měsíce dorazí thriller Detroit: Become Human a v září potom Spider-Man. Opak je ale pravdou, Days Gone se hlásí o pozornost.

Podívat se totiž můžeme na nové gameplay záběry, které lákají na preview. Redaktoři Game Informeru se vypravili do kanceláří studia Sony Bend v Oregonu a přinášejí nám z toho místa několik záběrů. Ty navíc obohatily i ukázky přímo z hraní alfa verze.

Kreativní ředitel John Garvin naznačil, že v tomhle nebezpečném světě budeme v kůži motorkáře, tuláka, psance a lovce lidí Deacona St. Johna přežívat přes 30 hodin. Důležitý je odlišný zážitek pro každého hráče, bude totiž záležet na počasí, denní době, a dokonce i způsobu vašeho hraní. Tohle vše bude ovlivňovat co a jak se ve hře stane. Samotný příběh je potom na již zmíněných 30 hodin, což je přijatelná porce. God of War mělo příběh na 15 hodin, ale herní doba se protáhla na více než 40 hodin.

Days Gone se odehrává ve světě zničeném celosvětovou epidemií. St. John se rozhodne opustit „bezpečí“ táborů, které vytvořili přeživší, a raději vyráží na cesty. Cestovat budeme přes sopečný a zničený americký severozápad, kde na nás čeká svět plný zdegenerovaných příšer, jež kdysi byly lidmi. Říká se jim freakeři. Probojuj se zpustošenou krajinou a hledej zásoby, zdroje a hlavně taky důvod, proč to všechno nevzdat.

Days Gone vyjde v roce 2019 exkluzivně na PlayStation 4. Více informací se o hře dozvíme již brzy. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Ve světě Days Gone budeme přežívat přes 30 hodin
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama