Ve vývoji má být další hra s Batmanem
Novinka Ve vývoji má být další hra s Batmanem

Ve vývoji má být další hra s Batmanem

Jan Kalný

Jan Kalný

28

Mimo to bychom se měli dočkat i hry na motivy Suicide Squad. Údajně.

Reklama

Rocksteady definitivně uzavřelo kapitolu s Batman: Arkham hrami svým posledním, byť pro mnohé rozporuplným dílem Arkham Knight. V samotné značce ale pořád tkví dost peněz a kravaťáci z Warner Bros si to uvědomují.

Podle důveryhodného zdroje webu Byte-size Impressions je ve vývoji jak nová hra s Batmanem, tak i hra na motivy nadcházejícího filmu Suicide Squad (Sebevražedný oddíl), který se v našich kinech objeví 4. srpna. O Suicide Squad nevíme zhola nic, tedy až na to, že by se mělo jednat o střílečku z pohledu třetí osoby a mělo by to být přímé pokračování k Batman: Arkham Origins. Ale pokud se dá zdroji věřit, pak o té hře s Batmanem víme trochu víc.

Hrát bychom tentokrát neměli za Bruce Wayna, ale jeho syna, Damiana. To znamená, že se bude hra odehrávat v relativně nedaleké budoucnosti. Mezi další novinky by pak mělo patřit to, že se dočkáme ovladatelného batcyclu (resp. motorky). Příběh se už nebude odehrávat pouze za jedné noci, ve městě (které by mělo být i větší) by měli být civilisté a Batmanova jeskyně by měla být vylepšitelná .

Na hru s Batmanem si nejspíš nějaký ten čas počkáme, ale hra na motivy Suicide Squad, pokud je to všechno pravda, by nemusela být zase tak daleko, vzhledem k tomu, že film by měl vyjít přesně za dva měsíce. Nutno také podotknout, že to není poprvé, co o těchto hrách slyšíme. A pokud náhodou nevíte, o čem Suicide Squad ve filmové podobě má být, měl by vám napovědět zatím poslední trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama