Ve Watch Dogs nebudete moci létat s letadlem
Watch Dogs Novinka Ve Watch Dogs nebudete moci létat s letadlem

Ve Watch Dogs nebudete moci létat s letadlem

Michal Burian

Michal Burian

40

Alespoň, že nebude chybět okolí Chicaga <strong>+ další nové informace</strong> o hackerské akci.

Reklama

Watch Dogs od Ubisoftu patří bezesporu mezi jedny z nejzajímavějších titulů pro tuto sezónu. Není divu, že se přímo vybízí jeho srovnání s konkurenčními open-world hrami jako Grand Theft Auto a poněkud šílené Saints Row. I když to Ubisoft odmítá. V obou titulech můžete létat s letadly a podívat se i mimo město. Ve Watch Dogs ale první zmíněné nepůjde.

V exkluzivním rozhovoru s Examiner.com to objasnil senior producent Dominic Guay. "Hráči nebudou moci létat s letadly ve Watch Dogs. Neměli jsme pocit, že je to základ zážitku, který chceme vytvořit."

Pokud si na tyhle skopičiny nepotrpíte, tak můžete jásat. Proč se tak ale tvůrci rozhodli, není úplně jasné. Možná to má co dočinění s možnými hardwarovými nároky. Budovy a další objekty v herním světě by musely být propracovány i z výšky, což by pochopitelně vyžadovalo další zatížení procesoru, grafické karty a operační paměti. V druhém případě by létání v letadlech nestihli zpracovat včas a Watch Dogs by muselo být odloženo nebo by se nedostalo na jiné důležitější věci. Je tak dost možné, že se létání dočkáme v pokračování.

Dobrou zprávou ovšem je, že se podíváme i do okolí Chicaga. Kam přesně, to nevíme. "Hráči budou moci řídit všechna vozidla, od nákladních automobilů, motocyklů až po čluny. To jim umožní prozkoumat město, řeky, jezero a dokonce i zavítat za hranice Chicaga," dodal Guay.

Další informace se o Watch Dogs dozvíme již brzy. Redakce z Examiner slibuje další nové informace. Hra vyjde 22. listopadu s českými titulky pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Ve stejný den bude dostupná i nelokalizovaná Wii U verze a později PS4 a Xbox One (v den uvedení konzolí na trh).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama