Ve World of Warships se poprvé objevují ponorky
World of Warships Novinka Ve World of Warships se poprvé objevují ponorky

Ve World of Warships se poprvé objevují ponorky

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Apple Mac

Jsou součástí speciální operace v rámci Halloweenu.

Reklama

Tvůrci World of Warships dokážou při každé příležitosti připravit pro své fanoušky něco speciálního. Pro letošní Halloween jim nachystali operaci Terror of the Deep. V rámci ní se ve hře vůbec poprvé objevují ponorky.

Konkrétně jde o pět ponorek, každá má vlastního velitele a vlastnosti (jejich výčet níže). Součástí je také správný halloweenský padouch Rasputin, který chce ovládnout svět.

  • Barracuda (Velitel: Victor F. Einstein)
  • Zipper Sub (Velitel: Mina Hurray)
  • Gerfalcon (Velitel: Ivan K. Ulibin)
  • Seelöwe (Velitel: Lazarus Centurio)
  • Killer Whale (Velitel: Klaus V. Teslau

„Halloweenský ponorkový event není jen nahodilým výstřelem do tmy, ale jde také o test nových herních mechanik, které budou ve hře použity v nedaleké budoucnosti. Přeloženo: vývojáři nasbírají reakce hráčů, jejich dojmy a následně se rozhodnou, kdy se ponorky objeví ve hře jako pátá třída lodí ve hře,“ dodává tisková zpráva.

Operace Terror of the Deep (v překladu Hrůza z hlubin) je dostupná do 7. listopadu. Její těžká obtížnost potom od 7. do 21. listopadu. Obě verze operace budou poté až do konce verze 0.7.10 dostupné pouze pro divize.

World of Warships je free-to-play hra dostupná pro PC a Mac. Stačí stáhnout klienta, nainstalovat hru a hrát zdarma. Více na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama