Ve Znojmě vzniká středověké akční RPG s robotem, kterého pohání ryba
Feudal Alloy Novinka Ve Znojmě vzniká středověké akční RPG s robotem, kterého pohání ryba

Ve Znojmě vzniká středověké akční RPG s robotem, kterého pohání ryba

Michal Burian

Michal Burian

4

Netradiční námět je zasazen do středověkého, ručně malovaného světa.

Reklama

Dvoučlenný tým Attu Games mnoho hráčům pravděpodobně nic neřekne. Když ale napíšu, že vytvořili průměrnou puzzle plošinovku Toby: The Secret Mine, tak už někteří z vás budou jistě vědět. Malé nezávislé studio ze Znojma představilo svůj druhý projekt. Feudal Alloy je akční RPG ve stylu metroidvania, ve kterém robot Attu poháněný rybou v akvárku putuje středověkým světem.

Z příběhového pozadí víme o tom, že Attu je běžný farmářský robot, který žil bezstarostný a příjemný život v malé chatě. Jednoho dne na vesnici zaútočili nepřátelé, ukradli zásoby oleje a spálili domy. Attu stihl vzít akorát svůj starý meč a utéct do lesa. Jak se zdá, čeká nás putování za pomstou a pravděpodobně hledání nového domova.

Středověký herní svět je ručně kreslený a působí pohádkovým dojmem. Nenechte se ale zmást, kromě toho že má být obrovský, tak je naplněn širokou škálou nepřátel, nebezpečných bossů a samozřejmě i vedlejších úkolů. V průběhu hraní budeme vylepšovat bojové dovednosti robota a v boji využívat meče, granáty a další vybavení, včetně speciálních útoků.

Pokud máte rádi ukecané hry, tak to si u Feudal Alloy budete asi chvilku zvykat. Veškeré dialogy jsou totiž formou textových bublin, kde zvolíte jednu z nabízených odpovědí a možná i otázek.

V současné době nevíme, zda Feudal Alloy bude v češtině, Toby: The Secret Mine lokalizaci nemá.

Feudal Alloy očekávejte ve třetí čtvrtletí letošního roku ve verzích pro PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Zdroj: Destructoid.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama