Velké překvapení na E3: Oznámení Dishonored 2?
Dishonored Novinka Velké překvapení na E3: Oznámení Dishonored 2?

Velké překvapení na E3: Oznámení Dishonored 2?

Michal Burian

Michal Burian

42

Nasvědčuje tomu fotka na internetu s logem hry. Bylo pokračování Dishonored ukázáno na nedávném Destination PlayStation, stejně jako Call of Duty?

Reklama

Vypadá to, že se na červnové E3 v Los Angeles dočkáme jednoho velkého překvapení, které jistě potěší spoustu hráčů a příznivců stealth her. Na mysli mám pokračování předloňského Dishonored od Arkane Studios a Bethesda Softworks.

Na internetu se objevila fotografie z prezentace, kde mělo být Dishonored 2 předběžně odhaleno malé skupince vyvolených. Pokud je to pravda, tak šlo pravděpodobně o akci Destination PlayStation, kterou v Arizoně pořádala Sony. Vydavatelé a vývojáři mohli zástupcům renomovaných obchodních řetězců ukázat své dosud neoznámené hry. Podobně to měl udělat Activision s letošním Call of Duty (informovali jsme zde).

Bohužel se nám nepovedlo najít zdroj. Fotka se objevila na Twitteru serveru AGB s textem Dishonored 2: Darkness of Tyvia. Nezbývá než si počkat na nějaké vyjádření Bethesdy - pochybuji, že by k tomu něco řekli. Takže teď už jen čekat na E3 konající se od 10. do 12. června v Los Angeles.

První Dishonored vyšlo v roce 2012 a bylo dobře přijato hráči i recenzenty. Podle VGchartz se po celém světě prodalo přes 3,12 milionů kusů, což není na novou značku vůbec špatné. Přečtěte si naší recenzi Dishonored.

Už dříve se tvůrčí celek z Arknane vyjádřil, že od nových konzolí si slibují dostatek příležitostí, stejně jako nějakou formu multiplayeru pro stealth dobrodružství [vice zde].

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama