Velký Assassin's Creed má nakonec letos vyjít a zavést nás znovu do Říma
Novinka Velký Assassin's Creed má nakonec letos vyjít a zavést nás znovu do Říma

Velký Assassin's Creed má nakonec letos vyjít a zavést nás znovu do Říma

Michal Burian

Michal Burian

84

Údajní vývojáři se "hádají" na internetu. Kdo z nich má pravdu?

Reklama

Tento týden se dá bez nadsázky pojmenovat jako týden spekulací o dalším Assassin's Creed. V pondělí a úterý se údajný vývojář z Ubisoftu nechal slyšet, že letos si dá série pauzu, aby se naplno vrátila v roce 2017 a zavedla nás do Egypta s revolučními novinkami, včetně většího otevřeného světa, koně a dalších věcí, o kterých si můžete přečíst zde a zde.

Včera se ale na fóru 4Chan objevily další domněnky, které vyvracejí ty předešlé. Opět mají pocházet od údajného vývojáře z Ubisoft Montreal Studios, který tvrdí, že člověk z pondělí a úterý si vymýšlí. Letos totiž Assassin's Creed vyjít má a navíc se má odehrávat v Římě (už jsme tam byli jednou, s Eziem na přelomu 15. a 16. století) a na dalších místech Itálie v letech mezi 68 až 49 před Kristem. Díky tomu má zahrnout pád Seleukovské říše, atentát na Aretase III, římského státníka, vojevůdce a literála Lutatiuse Catuluse a další zajímavosti, včetně bitvy o město Pistoia.

Vše máme poznat z očí Marcuse Juniuse Brutuse, který bude svět objevovat pěšky, na koni nebo lodi. Ano, námořní bitvy se mají vrátit a mají být lepší a propracovanější než tomu bylo v pirátském Black Flag. Samotná příběhová stránka s válkou Asasínu a Templářů má být prý temná, něco co jsme dosud neviděli. Počítá se i s moderní dobou.

„Marcus Iunius Brutus byl římský politik, zastánce republikánského zřízení a jeden z iniciátorů spiknutí proti diktátoru Gaiu Iuliu Caesarovi.“

S tím vším má souviset skutečnost, že tenhle díl Assassin's Creed má být tím nejambicióznějším. Zajímavé ale je, že údajně má být teprve hotovo nějakých 40 procent hry, přitom Ubisoft má chtít spoustu inovativních funkcí.

Více informací o letošním Assassin's Creed se máme dozvědět v dubnu, tvrdí vývojář.

Pokud je všechno pravda, tak má Ubisoft co dělat, aby stihl Assassin's Creed dokončit a vydat na podzim letošního roku před příchodem plánovaného filmu. Zajímavé také bude, zda letos vyjde hackerské Watch Dogs 2, to mělo podle dřívějších informací nahradit absenci Assassin's Creed.

Připomeňme, že předešlý zdroj (tvrdil, že AC letos nebude) psal, že původně chtěl Ubisoft do egyptského Assassin's Creed zahrnout také Řím a Řecko. Poté došlo ke změně, takže je možné, že nakonec z toho celého bude trilogie odehrávající se v Římě, Řecku a Egyptě.

Obrázek

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama