Velký souhrn oznámení pro Switch: Battle royale Tetris, remake Zeldy, AC3
Novinka Velký souhrn oznámení pro Switch: Battle royale Tetris, remake Zeldy, AC3

Velký souhrn oznámení pro Switch: Battle royale Tetris, remake Zeldy, AC3

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Nintendo Switch Switch

The Legend of Zelda: Link’s Awakening remake, Hellblade, Dead by Daylight a další hry přicházejí na Nintendo Switch.

Reklama

Společnost Nintendo v noci uspořádala první letošní Direct a věnovala se přicházejícím hrám pro svůj Switch. Jak se sami můžete níže přesvědčit, letošní rok bude pro mix konzole a handheldu určitě zajímavý. Už teď je pro majitele předplatného Switch Online dostupný netradiční battle royale Tetris a dorazí i Assassin’s Creed 3 Remastered, Hellblade, remake Zeldy nebo Dead by Daylight.

Tetris se na Nintendu Switch proměnil v battle royale hru

Trend s vydáváním battle royale titulů nekončí. Po Apex Legends od Respawnu přichází další, tentokrát je to ale hodně netradiční. V noci během Nintendo Directu byl oznámen netypický Tetris, který se inspiroval u stále populárního žánru.

Tetris 99 je battle royale puzzle hra určena pro 99 hráčů, kteří soutěží proti sobě a snaží se zůstat v bitvě do posledního okamžiku. Při tom čelí různým překážkám. Hra by už nyní měla být k dispozici pro předplatitele služby Switch Online, a to zdarma.

Pokud vás Tetris 99 zaujal, případně se jen chcete podívat, jak tahle hra vypadá, tak níže video:

The Legend of Zelda: Link’s Awakening remake pro Switch

Během Nintenda Direct došlo i na něco nečekaného. Japonská společnost na letošní rok oznámila remake The Legend of Zelda: Link’s Awakening pro Switch. Tahle hra původně vyšla před 25 lety na Game Boy.

Na podrobnosti o výpravě Linka na tajemný ostrov Koholint si musíme ještě počkat.

4v1 survival horor Dead by Daylight

Schází vám na Nintendo Switch survival horor pro více hráčů? Tak to si letos budete moci zahrát Dead by Daylight, kde se jeden hráč snaží zabít čtyři přeživší. Vrah vidí vše z pohledu první osoby, zatímco přeživší mají k dispozici kameru z třetí osoby. Mají tedy výhodu, pomůže jim ale přežít?

Dead by Daylight se má na Switch dostavit v nové edici, jež se pochlubí množstvím nového obsahu, včetně zabijáků, přeživších, map, kapitol a kosmetických doplňku. Hru očekávejte během podzimu.

Datum vydání Fire Emblem: Three Houses

Fire Emblem: Three Houses na Switch vyjde 26. července letošního roku ve dvou edicích. Kromě standardní bude na výběr Seasons of Warfare edice, která obsáhne hru, artbook, soundtrack na CD, steelbook a kalendář. Cena je 100 dolarů.

Hellblade: Senua’s Sacrifice na Switch

Depresivní příběh keltské válečnice si užijí i majitelé Switche. Hellblade: Senua’s Sacrifice bude na mixu konzole a handheldu dostupné během letošního jara.

Popis hry: „Od tvůrců Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West a DmC: Devil May Cry přichází brutální výprava válečnice do mýtů a šílenství. Ve vikinské éře se jedna zlomená keltská válečnice vydává na děsivou výpravu do vikingského pekla, aby tam svedla boj o duši svého mrtvého milence. Hra Hellblade: Senua’s Sacrifice byla vyvinuta ve spolupráci s neurology a lidmi, kteří mají zkušenosti s psychózami, a zavede vás hluboko do Senuiny mysli.“

Trailer na Marvel Ultimate Alliance 3

Nová bojovka Marvel Ultimate Alliance 3 se nám ukazuje v traileru a umožní vám si sestavit tým snů z obrovského množství superhrdinů Marvelu, abyste zachránili svět. Záchrana může probíhat ve čtyřech hráčích v režimu TV nebo na čtyřech konzolích v lokálním nebo online multiplayeru. Postupně budete získávat nové schopnosti, silnější útoky atd. Za vývojem stojí zkušené studio Team Ninja.

Super Mario Maker 2 už v červnu

V červnu budeme na Nintendu Switch pokračovat ve stavbě vlastních úrovní, které poté s Mariem zdoláme. Super Mario Maker 2 vyjde během června a bude to podle všeho velká zábava, stejně jako u jedničky. Vývojáři lákají na více možností a nástrojů při vytváření vašich levelů pro Maria.

Super Smash Bros. Ultimate přivítá Jokera z Persony

Joker z RPG série Persona se podívá do bojovky Super Smash Bros. Ultimate a bude hratelnou postavou v rámci Fighters Pass DLC. Další hrdinové budou postupně představeny. Krom něho dorazí nové ambiibo: Snake, Simon, Squirtle, Pokémon Trainer a Ivysaur.

Assassin’s Creed 3 Remastered, Liberation Remastered a další hry

Dlouho se o příchodu remasteru Assassin’s Creed 3 a Liberation spekulovalo a byla to pravda. V noci v rámci nového Directu byly Switch verze skutečně oznámeny, ale počkáme si na ně až do 21. května, kdy dorazí ve vylepšené podobě i s dodatečnými balíčky, zatímco na PC, PS4 a Xboxu One budou od 29. března.

I pokračování puzzle plošinovky Unravel Two se podívá na Switch, a to již 22. března.

Oblíbená puzzle série Boxboy + Boxgirl bude mít na Switchi 270 nových úrovní a podporu hraní ve dvou v kooperaci. Pokud je tohle váš šálek kávy, tak si do kalendáře poznamenejte 26. dubna. Když hru dokončíte, odemknete si nové dobrodružství, v něm budete hrát za postavu se jménem Qudy.

Yoshi’s Crafted World vyjde 29. března a Captain Toad obdrží update a speciální dodatečnou epizodu. Ta dorazí 14. března, bude placená a přidá do hry 18 nových výzev, včetně pěti nových míst.

Přijedou také závody Grid Autosport, včetně dodatečných balíčků. Díky nim půjde o skutečně obsáhlé závody: 100 aut, 100 tratí a spousta, spousta arkádovějšího závodění od Codemasters.

PlatinumGames chystají Astral Chain

Astral Chain je nová hra od japonského studia PlatinumGames. Vývoj vede Takahisa Taura (game designér NieR: Automata) a Hideki Kamiya (tvůrce série Bayonetta). Staneme se součástí speciální policejní jednotky v multikulturním a futuristickém městě, které je pod útokem nebezpečných tvorů. Ti se do světa dostali prostřednictvím brány z jiné dimenze. Pochopitelně budeme mít za úkol je zastavit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama