Venku jsou první recenze na Tomb Raider: Definitive Edition
Tomb Raider Novinka Venku jsou první recenze na Tomb Raider: Definitive Edition

Venku jsou první recenze na Tomb Raider: Definitive Edition

Michal Burian

Michal Burian

64

Zatím si nová verze loňského Tomb Raider pro PS4 a Xbox One vede velmi dobře.

Reklama

Dnes v Severní Americe (v Evropě v pátek) vychází Tomb Raider: Definitive Edition pro konzole nové generace. Mnozí zahraniční servery měly tu možnost si titul již zahrát a mohly zveřejnit svou recenzi. Jak to tak vypadá, nová verze si rozhodně zaslouží pozornost hráčů vlastnící PS4 nebo Xbox One. Především pak těch, kteří s mladičkou Larou Croft neměli tu čest na PC, PS3 nebo X360.

Definitive Edition je pouze vylepšenou verzí loňského Tomb Raider. Pochlubí se vylepšeným grafickým kabátkem a propracovanější fyzikou. IGN ohodnotilo hru známkou 9,1/10 s tím, že jde ještě o krásnější titul. To Game Informer s hodnocením 9,25/10 u grafiky napsal, že původní verze byla nádherná, a tak není překvapením, že DE je jednou z nejlépe vypadajících konzolových her, kterou mohli kdy hrát.

Kirk Hamilton z Kotaku dokonce napsal, že PS4 i Xbox One verze vypadá lépe než PC verze. Zejména pak PS4 verze, která běží při 60 snímcích za sekundu, zatímco Xbox One pouze při 30fps. USGamer se známkou 4,5/5 doporučuje hráčům, kteří hráli původní Tomb Raider, aby si DE alespoň vypůjčili a vychutnali si spoustu grafických vylepšení.

Méně nadšený už jsou redaktoři The Escapist (3/5) a OPM (7/10). Oběma vadí, že PS4 a Xbox One verze nepřináší nic nového a jde pouze o vylepšený titul z loňského roku, což je pochopitelně pravda a samotné hodnocení má něco do sebe.

Doporučuji vám zavítat na stránky Kotaku, kde je srovnání jednotlivých verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama