Veřejná beta Rainbow Six Siege odložena
Novinka Veřejná beta Rainbow Six Siege odložena

Veřejná beta Rainbow Six Siege odložena

Michal Burian

Michal Burian

125

<strong>Aktualizace</strong>: Ubisoft vyřešil problémy.

Reklama

Aktualizace: Ubisoft po necelých 24 hodinách vyřešil problémy a oznámil, že od 18:00 našeho času bude veřejná beta spuštěna na všech platformách, tedy PC, PS4 a Xbox One.

Původní zpráva

Už od včerejšího dne, kdy byla beta zpřístupněna hráčům, kteří měli přístup do uzavřené bety, má Rainbow Six Siege problémy s matchmakingem. Z toho důvodu se Ubisoft rozhodl veřejnou betu odložit a vyřešit problémy. Zatím není jasné, jak dlouho bude vývojářům trvat, než problém opraví a open betu spustí na PC, PS4 a Xbox One.

Zatím beta zůstane jen pro hráče, kteří měli přístup do uzavřené bety.

„Na všech platformách máme problémy s matchmakingem. Odložili jsme kvůli tomu veřejnou betu. Omlouváme se za zpoždění a můžeme vás ujistit, že je pro nás nejvyšší prioritou matchmaking opravit,“ dočteme se v prohlášení.

Problémy se týkají dohazování, což má za následek dlouhé čekání na zahájení zápasu. My jsme včera večer čekali klidně 20 minut.

Rainbow Six Siege vyjde 1. prosince ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud ještě nemáte předobjednáno, tak můžete využít nabídky Xzone.cz, kde byla hra do neděle zlevněna. PC verzi koupíte za 1099 Kč, PS4 a Xbox One za 1599 Kč. Navíc vám zdarma dáme tričko s logem hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama