Veřejné testování novinek v Euro Truck a American Truck simulátorech
American Truck Simulator Novinka Veřejné testování novinek v Euro Truck a American Truck simulátorech

Veřejné testování novinek v Euro Truck a American Truck simulátorech

Michal Burian

Michal Burian

26

Vyzkoušejte si novinky v předstihu, včetně očekávané Arizony.

Reklama

České studio SCS Software se tento týden rozhodlo odstartovat veřejné bety pro novinky ve hrách Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator.

Majitelé Euro Truck Simulatoru 2 se mohou zapojit do veřejného testování aktualizace 1.24. Velkou novinkou tohoto updatu je podpora World of Trucks Contracts přímo ve hře, podporuje destinace z dodatečných balíčků Going East a Scandinavia.

Krom toho došlo ke zlepšení automatické převodovky, kroutícího momentů a dostalo se i na vylepšení kamionů značky Scania. Vývojáři přidali nové doplňky, včetně masky, nárazníků atd.

Veřejné bety se dočkal také update 1.3 pro American Truck Simulator. Zkušební verze obsahuje tolik očekávanou Arizonu, tedy rozšíření mapy o další americký stát. Na mapě nově naleznete hned 15 nových měst, včetně Phoenixu, Flagstaffu a Tucsonu. Se svým truckem pojedete podél řeky Colorado a uvidíte slavné kaňony Grand a Glen.

Aktualizace dále přidává podporu World of Trucks Contracts, vylepšuje spojku, kroutící moment, automatickou převodovku, zvuky u W900, zvuky v interiérech všech kamionů a mnoho dalšího, včetně nového příslušenství pro 579 a T680.

U obou her potom došlo i na lepší připojování návěsů, což prezentuje trailer níže.

Chcete si vyzkoušet novinky? Stačí vlastnit hru na Steamu. V knihovně svých her klikněte pravým tlačítkem na Euro Truck Simulator 2 nebo American Truck Simulator 2, zvolte Vlastnosti -> Betaverze a vyberte účast v betaverzi public_beta - 1.24 public beta u ETS2 a public_beta - 1.3 public beta u ATS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama