Vesmírná strategie Stellaris vyjde na konzole
Stellaris Novinka Vesmírná strategie Stellaris vyjde na konzole

Vesmírná strategie Stellaris vyjde na konzole

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Oznámeny PlayStation 4 a Xbox One verze.

Reklama

Společnosti Paradox Interactive a Tantalus Media v Kolíně nad Rýnem překvapily. Na Gamescomu oznámily vývoj PlayStation 4 a Xbox One verzí vesmírné strategie Stellaris. Pokud se hře bude na konzolích dařit, je dost možné, že si časem na ně najdou cestu i další „grand strategie“ Paradoxu v podobě Hearts of Iron a Europa Universalis.

Stellaris: Console Edition bude ekvivalentem 1.7 PC verze a pravidelně obdrží aktualizace, dodatečné balíčky a expanze. Fanoušci budou moci sáhnout po Deluxe edici s balíčky Plantoids Species Pack a Leviathans Story Pack a rozšířením Utopia Expansion.

Za konzolovým portem stojí studio Tantalus Media, které má za sebou The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, Switch verzi Sonic Mania a Cities: Skylines pro Xbox One a PS4.

Datum vydání Stellaris: Console Edition prozrazeno nebylo. PC verze Stellaris je komplexní vesmírná strategie na desítky či stovky hodin. Líbila se nám vysoká znovuhratelnost, primární paleta frakcí, systém diplomacie, chytrá AI, komplexnost celku a zkoumání tajů vesmíru. Přečtěte si recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama