Vesmírný simulátor Evochron s novou verzí
Novinka Vesmírný simulátor Evochron s novou verzí

Vesmírný simulátor Evochron s novou verzí

Michal Burian

Michal Burian

Chystá se nová verze velmi povedené vesmírné střílečky Evochron. Ta nabídne vylepšený engine, který se postará o mnohem lepší úroveň detailů a nebude chybět ani vylepšená dynamická hudba či chytřejší umělá inteligence.

Reklama

Studio StarWraith 3D Games se nedávno pochlubilo, že pracuje na novém titulu ze série Evochron. Nadcházející díl ponese název Evochron Mercenary a podle dostupných informací nabídne menší revoluci v této sérii. Ve srozumitelném podání to znamená, že se dočkáme nové grafiky, propracovanějších detailů, nové dynamické hudby, vylepšené AI a změny by se měly dotknout i samotného ovládání. Již nebudeme muset rozdávat rozkazy jednotlivě, ale klidně můžeme jeden rozkaz použít pro celou flotilu.

Nově by se ve hře měly objevit mraky a různé jevy, které můžeme vidět ve vesmíru. Uvidíme tak roj meteorů, sluneční erupce a mnoho dalšího.

Evochron Mercenary se bude odehrávat mj. na zásobovací stanici, jež je velmi důležitou tepnou a zásobuje ostatní objekty energií. Samozřejmostí je těžení různých zdrojů, obchodování, vyjednávání, špionáž, podplácení, závody, najímání posádky a v neposlední řadě také zábavný a snad i vylepšený boj.

Pokud se na Evochron Mercenary těšíte a budete si chtít zahrát singleplayerovou nebo multiplayerovou část, tak budete muset disponovat počítačem s Windows XP, Vista nebo 7, procesorem o frekvenci 2.0 GHz, grafickou kartou se 128 MB a operační pamětí 1,5 GB. Hra rovněž podporuje klávesnici, myš, joystiq a gamepad.

Závěrem jen dodejme, že by Evochron Mercenary mělo vyjít na podzim letošního roku, a to exkluzivně pro PC.

Další obrázky ze hry naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama