Novinka Veteráni série The Elder Scrolls lákají na svou novou hru

Veteráni série The Elder Scrolls lákají na svou novou hru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Půjde o rozsáhlé RPG běžící na Unreal Enginu 5.

Reklama

Nezávislé studio OnceLost Games již v srpnu roku 2021 představilo hru The Wayward Realms. Tento britský tým poutá pozornost především díky svým zakladatelům v podobě Teda Petersona a Juliana LeFaye, kteří stáli u zrodu série The Elder Scrolls. Oba vývojáři zastávali klíčové pozice u vývoje prvních dvou dílů s podtituly Arena a Daggerfall. Právě k The Elder Scrolls II: Daggerfall samotní autoři nejvíce přirovnávají svůj již několik let připravovaný titul.

The Wayward Realms má být plnohodnotným fantasy RPG, které bude dle vývojářů kombinovat „oldschool“ mechaniky a filozofii klasických RPG s moderní technologií v podobě Unreal Enginu 5. Chybět pochopitelně nebude ani rozsáhlý otevřený svět a volby v dialozích, které by měly ovlivnit směřování příběhu i osudy jednotlivých postav.

Svou ambiciózní vizi se studio pokusí naplnit pomocí crowdfundingu. Právě na blížící se kampaň na Kickstarteru láká i výše přiložená ukázka. Další podrobnosti se dozvíme v průběhu květnu, kdy bude kampaň spuštěna. Hra zatím míří pouze na počítače. Na Steamu si The Wayward Realms můžete již nyní přidat do seznamu přání.

Veteráni série The Elder Scrolls lákají na svou novou hru
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama